BDP Milletvekili Sırrı Sakık'ın CHP İddiası
BDP Milletvekili Sırrı Sakık'ın CHP İddiası
25 Şubat 2010 / Perşembe
BDP'li Sırrı Sakık'ın sözleri Meclis'i karıştırdı. Sakık'ın iddiası genel kurulda tansiyonu yükseltti.

BDP milletvekili Sırrı Sakık "1999 seçimlerinden önce CHP 20 militanı bizden aday gösterin" dedi.

25 Şubat 2010 Perşembe Saat: 16:24 İNTERNET HABER

İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkındaki gensoru görüşmelerinde CHP ile BDP’liler kapıştı.

CHP'lilerin PKK'lılar için AK Parti ile DTP'lilerin pazarlık yaptığı iddiasına Sakık, şok bir iddia ile cevap verdi.

Sakık Baykal'ın seçim öncesi kendilerinden 20 militan istediğini hatta canlı tanıklarının olduklarını söylemesi ortalığı karıştırdı..

CHP'li Mustafa Özyürek kürsüye çıkarak yanıt verdi. Özyürek "Terör örgütünü kınamayanlarla işbirliği yapmamıştır yapmayacak. Herkes konumunu iyi tayin etsin" diye cevap verdi.

Yeniden söz isteyen Sakık, kürsüye gelerek Özyürek'e cevap verdi. Sakık "Bunun 1990'ı da var" diyerek şunları söyledi:

Eşref Erdem'in evinde

"Ben yalan yanlış beyanatta bulunmadım. Ben kimlerle görüştüğümüzü anlatacağım. Bizim kimseye yaranmak gibi bir derdimiz yok. Hatta en sert eleştirilerimiz AKP’ye olmuştur. 1999’da sizin genel başkan yardımcınız bir heyetle Sayın Deniz Baykal’ın temsilcisi olarak oturdular. 1999'a gidelim Eşref Erdem’in evine... Bunun 1990'ı da var. Kimin hangi terör örgütüyle birlikte olduğu belli. Bakın Silivri’deler, Erzincan’dalar, Erzurum’dalar…”



bugün
Bu Haber 86 Kişi Tarafından Okundu.
YORUMLAR
Bu Habere Yorum Bulunmamaktadır. İlk Yorumu Yapan Siz Olun.